Moeite met rekenen? Zowel kinderen van de basisschool als middelbare school help ik met rekenen.

Ik heb bijles genomen voor mijn rekentoets op de Pabo. Mede dankzij de bijles ben ik van een 4,5 naar een 8,1 gegaan! Voor een volgende toets zou ik Femke zeker weer om hulp vragen.

Noortje Timmermans, Pabo-student

De eerste bijles wierp al gelijk vruchten af. Ik heb nu echt het gevoel dat ik het snap. Ik kan steeds beter beredeneren waarom bepaalde stappen gezet moeten worden.

Cas Mous, 3 vwo

Wij zijn erg tevreden over Nikki's resultaten. Sinds de bijles wiskunde zijn haar punten enorm gestegen. Door de 1 op 1 bijles begrijpt ze het beter. Een aanrader!

Nancy (moeder van Nikki, havo 3)

Merel stond op het 2e rapport voor wiskunde een 5. Door de begeleiding van Femke heeft ze deze in 10 lessen opgehaald naar een 7! Ze is nooit met tegenzin naar de bijlessen gegaan. Ze zag meteen resultaat.

Natasja Groeneweg (moeder van Merel, HAVO 3e klas)

We zijn heel tevreden over de aanpak en resultaten van de huiswerkbegeleiding die Femke biedt. Ook de persoonlijke aanpak spreekt ons aan. Een echte aanrader!

Ed en Franny Hanssens, ouders van Scott (VMBO-TL 3e klas)

We vinden dat onze dochter Naomi sinds de bijlessen wiskunde van Femke een beter resultaat op school laat zien. Ze snapt het beter door de 1 op 1 bijles. We zijn blij dat we Femke hebben gevonden!

Antoinette van Wanrooij en Naomi Kolen (VMBO kader 3e klas)

Onze dochter Jodie vindt de bijles erg goed. De uitleg is vele malen beter dan op school. Ze snapt het nu ook sneller.

Jurgen van den Bergh en Jodie (VMBO kader 3e klas)

Marnix heeft meer zelfvertrouwen gekregen en plezier in het vak wiskunde sinds hij bij Femke les heeft. En de 1e voldoende is binnen!

Emmelie Maes (moeder van Marnix, HAVO/VWO 2e klas)

Goed kunnen rekenen is net zo belangrijk als lezen en schrijven. Toch hebben veel mensen moeite met al die cijfertjes. Kinderen op de basisschool zullen er toch hun hele schooltijd mee te maken krijgen, ook later op het voortgezet onderwijs bij vakken als wiskunde of economie. Met een beetje extra aandacht beginnen we bij het begin om zo toch een stap vooruit te zetten.

Leerlingen op het voortgezet onderwijs krijgen vanaf het examenjaar 2013/2014 te maken met de rekentoets op het eindexamen. Op deze manier wil men de rekenvaardigheid van de leerlingen vergroten. Als uw kind problemen heeft met rekenen en toch wil slagen voor deze belangrijke toets, kan bijles een goede investering zijn.

Hoe werkt het?

De leerlingen kunnen bij mij thuis langs komen voor een bijles rekenen. Samen nemen we de stof door en oefenen veel. Als het kind het niet snapt nemen we alles nog eens rustig door, net zolang tot het kwartje valt.
Als uw kind samen met andere kinderen een klasje wil vormen, kunnen we ook in overleg tot een andere locatie komen, bijvoorbeeld bij u thuis.


Wiskunde Bijles Tilburg is een initiatief van Femke Huijbregts. Ik heb meer dan 10 jaar ervaring in het onderwijs, zowel in het basisonderwijs als het voortgezet onderwijs. Wiskunde is mijn passie.

Door mijn ervaring in het onderwijs weet ik dat een leraar zich soms moet opsplitsen in dertig verschillende leraren. Gevolg: je kunt niet iedereen de aandacht geven die hij of zij verdient. En dat is juist wat ik wel wil.

Ik wil de kinderen die bij mij komen namelijk echt iets leren.