De hoeveelheid bijles is flexibel in te delen. Extra bijles als voorbereiding op een proefwerk? Geen probleem.

Ik heb bijles genomen voor mijn rekentoets op de Pabo. Mede dankzij de bijles ben ik van een 4,5 naar een 8,1 gegaan! Voor een volgende toets zou ik Femke zeker weer om hulp vragen.

Noortje Timmermans, Pabo-student

De eerste bijles wierp al gelijk vruchten af. Ik heb nu echt het gevoel dat ik het snap. Ik kan steeds beter beredeneren waarom bepaalde stappen gezet moeten worden.

Cas Mous, 3 vwo

Wij zijn erg tevreden over Nikki's resultaten. Sinds de bijles wiskunde zijn haar punten enorm gestegen. Door de 1 op 1 bijles begrijpt ze het beter. Een aanrader!

Nancy (moeder van Nikki, havo 3)

Merel stond op het 2e rapport voor wiskunde een 5. Door de begeleiding van Femke heeft ze deze in 10 lessen opgehaald naar een 7! Ze is nooit met tegenzin naar de bijlessen gegaan. Ze zag meteen resultaat.

Natasja Groeneweg (moeder van Merel, HAVO 3e klas)

We zijn heel tevreden over de aanpak en resultaten van de huiswerkbegeleiding die Femke biedt. Ook de persoonlijke aanpak spreekt ons aan. Een echte aanrader!

Ed en Franny Hanssens, ouders van Scott (VMBO-TL 3e klas)

We vinden dat onze dochter Naomi sinds de bijlessen wiskunde van Femke een beter resultaat op school laat zien. Ze snapt het beter door de 1 op 1 bijles. We zijn blij dat we Femke hebben gevonden!

Antoinette van Wanrooij en Naomi Kolen (VMBO kader 3e klas)

Onze dochter Jodie vindt de bijles erg goed. De uitleg is vele malen beter dan op school. Ze snapt het nu ook sneller.

Jurgen van den Bergh en Jodie (VMBO kader 3e klas)

Marnix heeft meer zelfvertrouwen gekregen en plezier in het vak wiskunde sinds hij bij Femke les heeft. En de 1e voldoende is binnen!

Emmelie Maes (moeder van Marnix, HAVO/VWO 2e klas)

Bij het eerste kennismakingsgesprek nemen we samen de problematiek door en kunnen we een plan van aanpak maken. Als het klikt, kunnen we een eerste afspraak plannen. Ik raad ook altijd aan om te informeren of er meer kinderen in de klas tegen dezelfde problemen aanlopen. Misschien kan er dan een klein klasje gevormd worden. In principe zijn de bijlessen bij mij thuis, maar in overleg kunnen we ook tot een andere oplossing komen.
Leerlingen nemen hun eigen boeken en materiaal mee. We werken dan met de boeken en werkbladen die de leerling al kent. Dat is vertrouwd.

Wil je extra bijlessen volgen omdat er een proefwerk aankomt? Ook dat is geen probleem. Geef het tijdig aan zodat we een traject op kunnen zetten.

Nieuw: de hulplijn via Skype!

Kom je er echt even niet uit met het huiswerk en kan het niet wachten? Gebruik dan de Skype-hulplijn! Via Skype hebben we contact en kan ik je direct helpen. Er zijn twee vaste momenten waarop de lijn actief is. Wil je toch op een ander moment contact? Neem dan even contact op om te kijken of het schikt.


Wiskunde Bijles Tilburg is een initiatief van Femke Huijbregts. Ik heb meer dan 10 jaar ervaring in het onderwijs, zowel in het basisonderwijs als het voortgezet onderwijs. Wiskunde is mijn passie.

Door mijn ervaring in het onderwijs weet ik dat een leraar zich soms moet opsplitsen in dertig verschillende leraren. Gevolg: je kunt niet iedereen de aandacht geven die hij of zij verdient. En dat is juist wat ik wel wil.

Ik wil de kinderen die bij mij komen namelijk echt iets leren.