Bijles kan de oplossing zijn om van een onvoldoende een voldoende te maken.

Ik heb bijles genomen voor mijn rekentoets op de Pabo. Mede dankzij de bijles ben ik van een 4,5 naar een 8,1 gegaan! Voor een volgende toets zou ik Femke zeker weer om hulp vragen.

Noortje Timmermans, Pabo-student

De eerste bijles wierp al gelijk vruchten af. Ik heb nu echt het gevoel dat ik het snap. Ik kan steeds beter beredeneren waarom bepaalde stappen gezet moeten worden.

Cas Mous, 3 vwo

Wij zijn erg tevreden over Nikki's resultaten. Sinds de bijles wiskunde zijn haar punten enorm gestegen. Door de 1 op 1 bijles begrijpt ze het beter. Een aanrader!

Nancy (moeder van Nikki, havo 3)

Merel stond op het 2e rapport voor wiskunde een 5. Door de begeleiding van Femke heeft ze deze in 10 lessen opgehaald naar een 7! Ze is nooit met tegenzin naar de bijlessen gegaan. Ze zag meteen resultaat.

Natasja Groeneweg (moeder van Merel, HAVO 3e klas)

We zijn heel tevreden over de aanpak en resultaten van de huiswerkbegeleiding die Femke biedt. Ook de persoonlijke aanpak spreekt ons aan. Een echte aanrader!

Ed en Franny Hanssens, ouders van Scott (VMBO-TL 3e klas)

We vinden dat onze dochter Naomi sinds de bijlessen wiskunde van Femke een beter resultaat op school laat zien. Ze snapt het beter door de 1 op 1 bijles. We zijn blij dat we Femke hebben gevonden!

Antoinette van Wanrooij en Naomi Kolen (VMBO kader 3e klas)

Onze dochter Jodie vindt de bijles erg goed. De uitleg is vele malen beter dan op school. Ze snapt het nu ook sneller.

Jurgen van den Bergh en Jodie (VMBO kader 3e klas)

Marnix heeft meer zelfvertrouwen gekregen en plezier in het vak wiskunde sinds hij bij Femke les heeft. En de 1e voldoende is binnen!

Emmelie Maes (moeder van Marnix, HAVO/VWO 2e klas)

Soms heeft een kind net even dat extra zetje nodig. Net dat beetje extra aandacht. In een klas met dertig leerlingen is het voor een docent af en toe onmogelijk om iedereen te bedienen. Zeker als er veel leerlingen moeite hebben met de stof.

Uw kind doet zijn of haar best, maar haalt toch een onvoldoende voor wiskunde. Dat is natuurlijk zuur. Zeker omdat er vaak wel een voldoende inzit, maar die komt er niet uit. Een beetje extra persoonlijke aandacht kan wonderen doen. Die aandacht geef ik in de vorm van een uitdagende en duidelijke bijles.

Hoe werkt het?

Uw kind komt een keer per week bij mij thuis voor een bijles wiskunde. We nemen de moeilijke stof samen door. Aan de hand van mijn uitleg en leuke opdrachten probeer ik de stof WEL bij te brengen. Herhalen is het toverwoord want door de stof telkens te herhalen, valt het kwartje. Op school krijgt uw kind misschien te weinig tijd om te herhalen.

Ik geef bijles aan kinderen in de onderbouw van het HAVO en het VWO (1e t/m 3e klas) en aan het gehele VMBO (basis, kader en theoretisch 1e t/m 4e klas)

En ik herhaal het nog maar eens: een beetje extra aandacht zorgt er voor dat die voldoende binnen bereik komt.


Wiskunde Bijles Tilburg is een initiatief van Femke Huijbregts. Ik heb meer dan 10 jaar ervaring in het onderwijs, zowel in het basisonderwijs als het voortgezet onderwijs. Wiskunde is mijn passie.

Door mijn ervaring in het onderwijs weet ik dat een leraar zich soms moet opsplitsen in dertig verschillende leraren. Gevolg: je kunt niet iedereen de aandacht geven die hij of zij verdient. En dat is juist wat ik wel wil.

Ik wil de kinderen die bij mij komen namelijk echt iets leren.